Current page : ACASA      CINE SUNTEM ?
 
 
  SC CLINIMEDIS DIAGNOSTICS SRL
  - Societate cu raspundere juridica inregistrata la DGFP Prahova sub nr. J29/856/1997 , CUI 9703039 , cont bancar RO 53 BTRL 03001202554472XX deschis la Banca Transilvania , sucursala Ploiesti , reprezentata de d-na Dumitru Gabriela , in calitate de administrator .
- Sediul societatii este situat in Ploiesti , pe strada Gradinari la nr.14 , iar ca puncte de lucru sunt inregistrate urmatoarele adrese :
1. Ploiesti(Nord): Str. Scorusului, Nr. 1, Bl. 14, Ap. 18 Sc. B
(biochimie, hematologie, analiza urinei, imunologie)
2. Ploiesti(Vest): Str. Baraoltului, Nr. 1, Bl. 36, Ap. 2, Sc. A
(microbiologie, parazitologie, citologie)

SCURT ISTORIC
  SC CLINIMEDIS DIAGNOSTICS SRL a luat fiinta in anul 1997 ca laborator de analize medicale , avand inca de la inceput un personal cu o foarte buna pregatire profesionala .
  In timp , societatea si-a multiplicat oferta din punctul de vedere al diversitatii de analize ce puteau fi executate , acest lucru fiind posibil si prin procesul continuu de achizitionare a unor echipamente performante din punct de vedere tehnic (si ne referim aici la robustetea acestor echipamente , la precizia de masurare a acestora , la viteza de lucru etc. )
  Calitatea serviciilor oferite , cat si cresterea satisfactiei clientilor nostri au fost si sunt obiectivele cele mai importante ale activitatii noastre , trecute , prezente si viitoare .
  Aceste avantaje s-au concretizat in anul 2006 prin decernarea a doua importante premii in lumea medicala a judetului Prahova . Astfel , societatea a obtinut locul I la microintreprinderi pe judetul Prahova , iar d-na Dumitru Gabriela a primit distinctia ''Femeia de Afaceri'' a anului .
  SC CLINIMEDIS DIAGNOSTICS SRL se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari a Judetului Prahova , situandu-se pe locul 4 in randul firmelor de profil din jud. Prahova din punctul de vedere al marimii contractului obtinut .
 
............................................................................
 
 

CLINIMEDIS DIAGNOSTICS

 
POWERED romarg.ro